Kerstdiner

Wilt u deze Kerst extra speciaal maken? Laat u verwennen en geniet van een verrukkelijk kerstdiner. Op kerstavond serveren wij een spetterend 3 of 4-gangen kerstdiner in Restaurant Salt. Op eerste en tweede Kerstdag serveren wij een heerlijk 4-gangen kerstdiner. Kom onbezorgd genieten van de heerlijke gerechten, de enthousiaste bediening en de sfeervolle ambiance. De kinderen genieten van een speciaal kinderkerstmenu.

MOGELIJKHEDEN

DATUM TIJDEN MOGELIJKHEID
24 december 2024 (Kerstavond) 17:00 - 19:30 3 of 4-gangen kerstmenu
25 december 2024 (1ste Kerstdag) 17:00 - 19:30 4-gangen kerstmenu (vol)
26 december 2024 (2de Kerstdag) 17:00 - 19:00 4-gangen kerstmenu

MENU

3-gangen kerstmenu (kind) 27.50

3-GANGEN KERSTDINER KIND

VOORGERECHTEN:

Tomatensoep
Courgette – bosui

Parmaham
Meloen – kruidensla

Gerookte Zalm
Avocadocrème – dun gesneden zalm – kruidensla

HOOFDGERECHTEN:

Zeebaars
Remouladesaus – frietjes – warme groenten

Biefstuk
Frietjes – warme groenten

Poffertjes
Stroop – poedersuiker – roomboter


DESSERT:

Kerstdessert
Met een verrassing

 

*** Onder voorbehoud van eventuele wijzigingen in het menu.

3-gangen kerstmenu 62.50

3-GANGEN KERSTDINER

AMUSE

Romatomaat – buffelmozzarella

VOORGERECHTEN:

Hoender
Terrine van gevogelte en eendenlever – pistache – abrikoos – structuren van bloemkool

Tonijn en coquille
Takaki van tonijn – coquille Saint Jacques – schuim van Hollandse garnalen – krokant van furikake

Steak tartaar
Truffelmayonaise – gerookte eidooier – cornichon – kruidensla -  Parmezaan krokant

Vergeten groente (V)
Pastinaak – aardpeer – pompoen – schuim van geitenkaas – rode biet

HOOFDGERECHTEN:

Tournedos
Op de plancha gebakken runderhaas – saus van groene pepers

Hert
Biefstuk van hert – hertenstoof – saus van rode port

Zeebaars
Op de huid gebakken zeebaarsfilet – groene asperge – sauce Hollandaise

Griet & gamba
Grietfilet van de plancha – gamba – kreeftensaus

Ravioli (V)
Ravioli van bloemkool –  beurre noisette – broccoli – hazelnoot – sauce Hollandaise


DESSERT:

Granddessert
Een proeverij van zoetigheden uit eigen patisserie

Kaas
Een selectie van vijf binnen- en buitenlandse kazen – noten-rozijnenbrood – honingraat

 

*** Onder voorbehoud van eventuele wijzigingen in het menu.

4-gangen kerstmenu 67.50

4-GANGEN KERSTDINER

AMUSE

Romatomaat – buffelmozzarella

VOORGERECHTEN:

Hoender
Terrine van gevogelte en eendenlever – pistache – abrikoos – structuren van bloemkool

Tonijn en coquille
Takaki van tonijn – coquille Saint Jacques – schuim van Hollandse garnalen – krokant van furikake

Steak tartaar
Truffelmayonaise – gerookte eidooier – cornichon – kruidensla -  Parmezaan krokant

Vergeten groente (V)
Pastinaak – aardpeer – pompoen – schuim van geitenkaas – rode biet

SOEPEN:

Pompoensoep (V)
Kokos – pompoen – bosui

Tomatensoep (V)
Bosui – courgette

Schaaldierensoep
Venkel – bosui – Noorse garnalen 

HOOFDGERECHTEN:

Tournedos
Op de plancha gebakken runderhaas – saus van groene pepers

Hert
Biefstuk van hert – hertenstoof – saus van rode port

Zeebaars
Op de huid gebakken zeebaarsfilet – groene asperge – sauce Hollandaise

Griet & gamba
Grietfilet van de plancha – gamba – kreeftensaus

Ravioli (V)
Ravioli van bloemkool –  beurre noisette – broccoli – hazelnoot – sauce Hollandaise


DESSERT:

Granddessert
Een proeverij van zoetigheden uit eigen patisserie

Kaas
Een selectie van vijf binnen- en buitenlandse kazen – noten-rozijnenbrood – honingraat

 

*** Onder voorbehoud van eventuele wijzigingen in het menu.

Wilt u een tafel reserveren?

Let op: Wanneer u een tafel reservering wilt maken voor boven de 10 personen, kunt u contact op nemen met ons. Via reserveringen@zaltbommel.valk.com of bellen naar 0418-799094.