Kerstdiner
Wilt u deze Kerst extra speciaal maken? Laat u verwennen en geniet van een verrukkelijk kerstdiner. Op kerstavond serveren wij een spetterend 3 of 4-gangen kerstdiner in Restaurant Salt. Op eerste en tweede Kerstdag serveren wij een heerlijk 4-gangen kerstdiner. Kom onbezorgd genieten van de heerlijke gerechten, de enthousiaste bediening en de sfeervolle ambiance. De kinderen genieten van een speciaal kinderkerstmenu.
MOGELIJKHEDEN
DATUM | TIJDEN | MOGELIJKHEID |
24 december 2024 (Kerstavond) | 17:00 - 19:30 | 3 of 4-gangen kerstmenu |
25 december 2024 (1ste Kerstdag) | 17:00 - 19:30 | 4-gangen kerstmenu (vol) |
26 december 2024 (2de Kerstdag) | 17:00 - 19:00 | 4-gangen kerstmenu |
MENU
3-GANGEN KERSTDINER KIND
VOORGERECHTEN:
Tomatensoep
Courgette – bosui
Parmaham
Meloen – kruidensla
Gerookte Zalm
Avocadocrème – dun gesneden zalm – kruidensla
HOOFDGERECHTEN:
Zeebaars
Remouladesaus – frietjes – warme groenten
Biefstuk
Frietjes – warme groenten
Poffertjes
Stroop – poedersuiker – roomboter
DESSERT:
Kerstdessert
Met een verrassing
*** Onder voorbehoud van eventuele wijzigingen in het menu.
3-GANGEN KERSTDINER
AMUSE
Romatomaat – buffelmozzarella
VOORGERECHTEN:
Hoender
Terrine van gevogelte en eendenlever – pistache – abrikoos – structuren van bloemkool
Tonijn en coquille
Takaki van tonijn – coquille Saint Jacques – schuim van Hollandse garnalen – krokant van furikake
Steak tartaar
Truffelmayonaise – gerookte eidooier – cornichon – kruidensla - Parmezaan krokant
Vergeten groente (V)
Pastinaak – aardpeer – pompoen – schuim van geitenkaas – rode biet
HOOFDGERECHTEN:
Tournedos
Op de plancha gebakken runderhaas – saus van groene pepers
Hert
Biefstuk van hert – hertenstoof – saus van rode port
Zeebaars
Op de huid gebakken zeebaarsfilet – groene asperge – sauce Hollandaise
Griet & gamba
Grietfilet van de plancha – gamba – kreeftensaus
Ravioli (V)
Ravioli van bloemkool – beurre noisette – broccoli – hazelnoot – sauce Hollandaise
DESSERT:
Granddessert
Een proeverij van zoetigheden uit eigen patisserie
Kaas
Een selectie van vijf binnen- en buitenlandse kazen – noten-rozijnenbrood – honingraat
*** Onder voorbehoud van eventuele wijzigingen in het menu.
4-GANGEN KERSTDINER
AMUSE
Romatomaat – buffelmozzarella
VOORGERECHTEN:
Hoender
Terrine van gevogelte en eendenlever – pistache – abrikoos – structuren van bloemkool
Tonijn en coquille
Takaki van tonijn – coquille Saint Jacques – schuim van Hollandse garnalen – krokant van furikake
Steak tartaar
Truffelmayonaise – gerookte eidooier – cornichon – kruidensla - Parmezaan krokant
Vergeten groente (V)
Pastinaak – aardpeer – pompoen – schuim van geitenkaas – rode biet
SOEPEN:
Pompoensoep (V)
Kokos – pompoen – bosui
Tomatensoep (V)
Bosui – courgette
Schaaldierensoep
Venkel – bosui – Noorse garnalen
HOOFDGERECHTEN:
Tournedos
Op de plancha gebakken runderhaas – saus van groene pepers
Hert
Biefstuk van hert – hertenstoof – saus van rode port
Zeebaars
Op de huid gebakken zeebaarsfilet – groene asperge – sauce Hollandaise
Griet & gamba
Grietfilet van de plancha – gamba – kreeftensaus
Ravioli (V)
Ravioli van bloemkool – beurre noisette – broccoli – hazelnoot – sauce Hollandaise
DESSERT:
Granddessert
Een proeverij van zoetigheden uit eigen patisserie
Kaas
Een selectie van vijf binnen- en buitenlandse kazen – noten-rozijnenbrood – honingraat
*** Onder voorbehoud van eventuele wijzigingen in het menu.
Wilt u een tafel reserveren?
Let op: Wanneer u een tafel reservering wilt maken voor boven de 10 personen, kunt u contact op nemen met ons. Via reserveringen@zaltbommel.valk.com of bellen naar 0418-799094.