Kerstlunch

Wilt u uit eten met kerst, maar heeft u liever voorkeur voor een samenzijn overdag? Op eerste en tweede kerstdag wordt een 3 of 4-gangen kerstlunch geserveerd. De kerstlunch is uitsluitend als 3 of 4-gangen lunch te bestellen. Voor de kinderen hebben wij uiteraard een speciaal 3-gangen kinderkerstmenu.

MOGELIJKHEDEN

DATUM TIJDEN MOGELIJKHEID
24 december 2024 (Kerstavond) 11:30 - 16:00 Reguliere lunchkaart
25 december 2024 (1ste Kerstdag) 12:00 - 15:00 3 of 4-gangen kerstmenu lunch
26 december 2024 (2de Kerstdag) 12:00 - 15:00 3 of 4-gangen kerstmenu lunch

MENU

A la carte lunchkaart

REGULIERE KERSTLUNCH

3-gangen kerstlunch (kind) 27.50

3-GANGEN KERSTLUNCH KIND

VOORGERECHTEN:

Tomatensoep
Courgette – bosui

Parmaham
Meloen – kruidensla

Gerookte Zalm
Avocadocrème – dun gesneden zalm – kruidensla

HOOFDGERECHTEN:

Zeebaars
Remouladesaus – frietjes – warme groenten

Biefstuk
Frietjes – warme groenten

Poffertjes
Stroop – poedersuiker – roomboter


DESSERT:

Kerstdessert
Met een verrassing

 

*** Onder voorbehoud van eventuele wijzigingen in het menu.

3-gangen kerstlunch 62.50

3-GANGEN KERSTLUNCH

AMUSE

Tomaat & mozzarella
Romatomaat – buffelmozzarella

VOORGERECHTEN:

Hoender
Terrine van gevogelte en eendenlever – pistache – abrikoos – structuren van bloemkool

Tonijn en coquille
Takaki van tonijn – coquille Saint Jacques – schuim van Hollandse garnalen – krokant van furikake

Steak tartaar
Truffelmayonaise – gerookte eidooier – cornichon – kruidensla -  Parmezaan krokant

Vergeten groente (V)
Pastinaak – aardpeer – pompoen – schuim van geitenkaas – rode biet

HOOFDGERECHTEN:

Tournedos
Op de plancha gebakken runderhaas – saus van groene pepers

Hert
Biefstuk van hert – hertenstoof – saus van rode port

Zeebaars
Op de huid gebakken zeebaarsfilet – groene asperge – sauce Hollandaise

Griet & gamba
Grietfilet van de plancha – gamba – kreeftensaus

Ravioli (V)
Ravioli van bloemkool –  beurre noisette – broccoli – hazelnoot – sauce Hollandaise


DESSERT:

Granddessert
Een proeverij van zoetigheden uit eigen patisserie

Kaas
Een selectie van vijf binnen- en buitenlandse kazen – noten-rozijnenbrood – honingraat

 

*** Onder voorbehoud van eventuele wijzigingen in het menu.

4-gangen kerstlunch 67.50

4-GANGEN KERSTLUNCH

AMUSE

Tomaat & mozzarella
Romatomaat – buffelmozzarella

VOORGERECHTEN:

Hoender
Terrine van gevogelte en eendenlever – pistache – abrikoos – structuren van bloemkool

Tonijn en coquille
Takaki van tonijn – coquille Saint Jacques – schuim van Hollandse garnalen – krokant van furikake

Steak tartaar
Truffelmayonaise – gerookte eidooier – cornichon – kruidensla -  Parmezaan krokant

Vergeten groente (V)
Pastinaak – aardpeer – pompoen – schuim van geitenkaas – rode biet

SOEPEN:

Pompoensoep (V)
Kokos – pompoen – bosui

Tomatensoep (V)
Bosui – courgette

Schaaldierensoep
Venkel – bosui – Noorse garnalen 

HOOFDGERECHTEN:

Tournedos
Op de plancha gebakken runderhaas – saus van groene pepers

Hert
Biefstuk van hert – hertenstoof – saus van rode port

Zeebaars
Op de huid gebakken zeebaarsfilet – groene asperge – sauce Hollandaise

Griet & gamba
Grietfilet van de plancha – gamba – kreeftensaus

Ravioli (V)
Ravioli van bloemkool –  beurre noisette – broccoli – hazelnoot – sauce Hollandaise


DESSERT:

Granddessert
Een proeverij van zoetigheden uit eigen patisserie

Kaas
Een selectie van vijf binnen- en buitenlandse kazen – noten-rozijnenbrood – honingraat

 

*** Onder voorbehoud van eventuele wijzigingen in het menu.

Wilt u een tafel reserveren?

Let op: Wanneer u een tafel reservering wilt maken voor boven de 10 personen, kunt u contact op nemen met ons. Via reserveringen@zaltbommel.valk.com of bellen naar 0418-799094.